Елегантност и стил

Жилищен комплекс “Естети Хоумс III“ се състои от 2 сгради: Сграда А с 57 апартамента и Сграда Б с 54 разнообразни просторни двуспални, триспални и многостайни апартаменти, ексклузивни двуспални и триспални апартаменти със собствени дворове и впечатляващи Penthouse-апартаменти с големи тераси за забавления и отдих с чист въздух от парк Аязмо и прекрасна панорамна гледка. Архитектурата на комплекса е съвременна, а изпълнението – прецизно, с най-качествени материали и технологии. Фасадата на сградите е стилна, с изчистени линии, висококачествена облицовка и елегантно външно осветление. Сградата е с луксозни фоайе и интериор на общите части.
Влизането в комплекса се осъществява по локална улица с контролиран достъп.

Апартаментите са с: две / три / четири спални, входно антре, вътрешен склад /дрешник/, просторна всекидневна с кухненски бокс с красиви френски прозорци и балкон с триплекс и баня с тоалетна.

Просторна кухня

Просторна кухня

спалня

КОМФОРТНА СПАЛНЯ

Всекидневна

СВЕТЛА ВСЕКИДНЕВНА

ГЛЕДКИ

Апартаментите разполагат с големи красиви френски прозорци и тераси с триплекс за впечатляващи гледки към Средна гора и към града.

ЕСТЕТИ ХОУМС III
почувствай своя дом

Апартаментите са проектирани така, че да са функционални и да създават усещане за спокойствие и комфорт у клиента.

СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

ESTETI HOMES III

ЛОКАЦИЯ НА СГРАДАТА

„Естети Хоумс III“ е жилищен комплекс, хармонично вписан в средата, в която е разположен – гората и града. Разположен в североизточната част на град Стара Загора е един малък оазис на спокойствието.

Адрес:

гр. Стара Загора, ул. Кенали

АГЕНТ ЗА КОНТАКТ

Весела Лишева

ЗАПИТВАНЕ

    © estetihomes.com Всички права запазени.